Albumart

Truckersradio

Altijd de beste hits voor onderweg!

DJ Art

NONSTOP

00:00 - 00:00

Altijd de beste hits voor onderweg!OPGELET Bij het gebruik van deze website kunnen er bugs optreden. Als je problemen ondervindt, meld deze dan graag via de Community server!

NieuwsartikelNieuwe website huisstijl

Goededag Truckers,

Na maanden lang gewerkt te hebben met het team aan een nieuwe website, mogen we eindelijk met trots vertellen dat Truckersradio z'n deuren opnieuw opent. Ik, Corné (Keurneuj), één van de eigenaren van Truckersradio, heet u van harte welkom op onze nieuwe website, Truckersradio.

Met het team zien wij met deze nieuwe vernieuwing een betere uitbreidingskans om de community daarin verder op te bouwen. We zullen ons in een nieuwe fase focussen op de verdere vergroting van Truckersradio. Dit kunnen wij niet alleen, hierbij hebben we jou hulp ook bij nodig. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn, het kan op een eenvoudige manier. Laat vooral op alle social media platformen (online) weten van het bestaan 'Truckersradio' doormiddel van de Truckersradio socials Instagram, Twitter, Facebook, Website, etc. Hiermee help je ons een kans te geven grote evenementen te organiseren, spelacties op te starten, en meerdere toekomstige plannen waar te maken die we verder kunnen uitbouwen. 

Vanuit het gehele team van Truckersradio wensen we u nogmaals van harte welkom op onze website. Snuf en kijk rond. Zie je enige bugs of heb je ideeën? Dan kun je dit achter laten via onze Discord of per e-mail: [email protected]

Met muzikale groet,
Het team van Truckersradio
Geschreven door Keurneuj
Gepubliceerd op 25-04-2021 23:24

Nieuws Statistieken

  •  746x keer bekeken
  •  6x keer geliked
  •  1x keer gedisliked


  • Beoordeling


    U heeft dit nieuwsartikel al beoordeeld.